X
Zwembad Sauna Stoomcabine Spa Poolhouse/tuinhuis   Over DWD Impressie Contact

Filtersysteem

Dutch Wellness Design gebruikt voor al haar zwembaden DA-GEN Daisy filtertechniek, tenzij de klant een chloor- of zoutwaterbad wil. DA-GEN Daisy is van zeer hoogwaardige kwaliteit en toonaangevend op het gebied van zwembadfiltratiesystemen. Dutch Wellness Design is één van de weinige die dit systeem niet alleen aanbiedt, maar ook alle kennis erover in huis heeft. Elke innovatie kan direct doorgevoerd worden.

Voor zwembadwater van drinkwaterkwaliteit, wordt de geleidbaarheid van het water zo laag mogelijk gemaakt. De geleidbaarheid van het water is afhankelijk van de hoeveelheid zouten en mineralen in het water. Hoe lager de geleidbaarheid, hoe beter, voor het maximaliseren van vrije radicalen en minimaliseren van chloorproductie

 

Het DA-GEN Daisy filtratiesysteem:

  • verhoogt de geleidbaarheid naar het gewenste niveau
  • verbetert de filtratie van het zwembadwater
  • verwijdert fosfaten (de voedselbron voor algen en bacteriën) uit het water

Dutch Wellness Design beschouwt het DA-GEN Daisy filtersysteem als de beste keuze voor alle type zwembaden. Zowel wat de techniek voor het zwembad als de gebruiksvriendelijkheid voor de klant betreft.

 

Het DA-GEN Daisy systeem heeft een AFM glasfilter. Bij een AFM glasfilter zorgen kleine glasdeeltjes voor een optimale filtratie. Dit systeem is zeer duurzaam in verbruik en zorgt voor maximale waterzuivering.

 

Voor een chloor- of zoutwaterbad is een zandfilter systeem een goed alternatief voor het DA-GEN Daisy systeem. Een zandfilter wordt gevuld met speciaal filterzand met zandkorrels van verschillende grote. Dit zuivert het water maximaal.

 

Dutch Wellness Design adviseert haar klanten frequentiegestuurde pompen. Een frequentiegestuurde pomp ‘leest’ het zwembadverbruik en past de snelheid en capaciteit van de pomp aan. Dit type pomp heeft een energiebesparende functie.

Webdesign: Silicium interactief
© Dutch Wellness Design

Informatie aanvragen >