X
Zwembad Sauna Stoomcabine Spa Poolhouse/tuinhuis   Over DWD Impressie Contact

Binnen- of buitenspa naar keuze

Geestelijke en lichamelijk ontspanning, een gevoel van gewichtloosheid.....De weldaad van het warme water creëert het. Het verlicht pijnlijke gewrichten, zorgt voor een betere doorbloeding, ontspant de spieren en stimuleert daarmee het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam. De hydromassage van een binnen- of buitenspa naar keuze versterkt het effect.

Dutch Wellness Design biedt een een ruime keuze aan spamodellen. Dutch Wellness Design heeft exclusiviteit voor Nederland op alle type Aquavia Spa spa’s. Aquavia Spa staat voor design, hoge kwaliteit, zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en voortreffelijke service. De binnen- en buitenspa’s van deze Europese fabrikant zijn daarmee een uitstekende aanvulling op het wellness assortiment.

Spa lijn bij Dutch Wellness Design

Een binnen- of buitenspa, commercieel of privégebruik, ter ontspanning of als een aanvulling op het sporten; voor een optimale beleving is de ruime keuze uit AquaVia Spa spa’s pas het begin. De mogelijkheden zijn eindeloos met de vele verschillende opbouw-, inbouw- en professionele modellen binnen de Exclusive en Premium range. Installatie en service worden volledig verzorgd door Dutch Wellness Design.

EXTRA INFORMATIE / OFFERTE AANVRAAG

Wil u informatie over onze spa’s of een vrijblijvende offerte aanvragen. Neem dan contact met ons op.

Webdesign: Silicium interactief
© Dutch Wellness Design

Informatie aanvragen >