X
Zwembad Sauna Stoomcabine Spa Poolhouse/tuinhuis   Over DWD Impressie Contact

Tuinhuis op maat

Volledig tot rust komen in een luxe tuinhuis op maat? Meer buiten leven met alle comfort van binnen? Ook dat is mogelijk met Dutch Wellness Design!

Naast zwembaden, sauna’s en stoomcabines op maat, realiseert Dutch Wellness Design ook poolhouses en tuinhuizen volledig naar wens van de klant. De poolhouses en tuinhuizen worden op maat gemaakt en van alle gewenste gemakken en luxe voorzien. Een buitenkeuken, kitchenette, binnen- en buitendouche, inbouw infraroodsauna, buitensauna op maat, whirlpool/spa of tuinmeubilair op maat gemaakt….Het kan allemaal.

Hoogwaardige afwerking

Geheel in lijn met de custom-made zwembaden, sauna’s, stoomcabines en spa’s worden ook de poolhouses en tuinhuizen volledig gepersonaliseerd.

Dutch Wellness Design kan adviseren over de optimale benutting van de beschikbare m2, de ideale indeling van de ruimte en het seizoenafhankelijk gebruik ervan. Met oog voor detail en duurzame materialen zorgt Dutch Wellness Design voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van elk uniek poolhouse of tuinhuis op maat.

Impressie

Webdesign: Silicium interactief
© Dutch Wellness Design

Informatie aanvragen >