X
Zwembad Sauna Stoomcabine Spa Poolhouse/tuinhuis   Over DWD Impressie Contact

Over DWD

Wereldwijd realiseert Dutch Wellness Design klein- en grootschalige wellnessprojecten voor de privégebruiker, small luxury hotels, spa’s en spa & fitness. Dutch Wellness Design opereert zowel zelfstandig als vanuit samenwerkingsverband met de architect.

Voor Alexander van Meerwijk (oprichter en eigenaar) staat de klant centraal. Door zijn commerciële achtergrond en visie, in combinatie met zijn jarenlange ervaring in de wellnessindustrie, is hij in staat de vraag van de klant te vertalen naar mogelijkheden en wensen om te zetten in werkelijkheid. De klantbehoefte, welzijn en ontspanning zijn altijd zijn uitgangspunten. Met oog voor detail en door gebruik van duurzame materialen met een luxueuze afwerking, creëert Dutch Wellness Design een totaalconcept voor een ultieme wellnessbeleving.

 

Dutch Wellness Design staat voor personalisatie, hoge productkwaliteit, een realistische prijs-/kwaliteitverhouding, onderscheidende producten en een zeer klantgerichte (after-sales) service. Het team van Dutch Wellness Design wordt gevormd door uiterst betrokken medewerkers met een passie voor het vak en meer dan 15 jaar kennis & ervaring.

 

De zwembaden, sauna’s en stoomcabines zijn eigen ontwerp en worden handgemaakt. De spa’s worden bij een gespecialiseerd en gerenommeerd bedrijf in Europa gefabriceerd en zijn in meerdere versies leverbaar.

Duurzaamheid

Voor zowel de zwembaden, sauna’s, stoomcabines als poolhouses en tuinhuizen gebruikt Dutch Wellness Design duurzame materialen en filtratiesystemen. Alle type zwembaden worden op maat gebouwd en zijn van zeer isolerend en energiezuinig materiaal. Het unieke filtersysteem zorgt voor filtratie en hergebruik van het afgevoerde zwembadwater. De energiebesparende warmtepomp brengt het zwembadwater op temperatuur. Bij buitenzwembaden wordt een solar roldek geplaatst voor optimaal warmtebehoud en een veilige afdekking van het buitenzwembad.

Webdesign: Silicium interactief
© Dutch Wellness Design

Informatie aanvragen >